Võta ühendust siin: tere@brandem.ee  +372 512 6674

Lühiintervjuu värbamisüksuse juhi Keiu Kiisleriga

Lühiintervjuu värbamisüksuse juhi Keiu Kiisleriga

29. jaanuar, 2020

Uuel aastal uue hooga: seni projektijuhina toimetanud Keiu Kiisler on uuest aastast Brandemi värbamisüksuse juht ja partner! 

Esitasime Keiule mõned küsimused, et tema mõttemaailma meie jälgijatega jagada.

Lemmikraamat, miks?
Keiu: Mulle meeldivad lasteraamatud, eriti need, mis pärinevad Astrid Lindgreni sulest. Eriti meeldib mulle Kalle Blomkvist oma sündmusterohkete seiklustega.

Suurim eesmärk elus:
Keiu: Usun, et eesmärk on startinuile heaks orientiiriks. Ka minul on oma orientiir, kuhu suunas liikuda, kuid ma ei ole tohutu punnitaja, aga ka mitte kulgeja. Ma pingutan sihtide suunas, kuid võrdväärses koguses tahan oma teekonnal olemist ka nautida.

Koht, kuhu tahaksid üle kõige reisida ja miks?
Keiu: Selles vallas ei lase ma asjadel omasoodu kulgeda. Mul on lausa bucketlist reisisihtkohtadest, kuhu lähen – mulle jubedalt meeldivad igasugu saared. Ruhnu ja Aegna on ägedad, aga süda kutsub alati džunglisse või metsikusse kohta matkama.

Kui saaksid valida ühe supervõime?
Keiu: Ma olen sinisilmne selles vallas, aga ma vist tahaksin oma võluseerumiga aidata inimestel lihtsalt õnnelik olla.

Mis on su kõige suurem kiiks:
Keiu: Paljud arvavad, et ma olen imelik, et ma oma riidekapis riideid värvide kaupa ladustan. Teine, mis kohe meenub on see, et ma naudin väga laupäevahommikust kodukoristust.

Mis tööd teeksid, kui raha poleks olemas?
Keiu: Ma teeksin ikka tööd, mille kaudu tööandjaid ja inimesi õnnelikuks teha. Kuna olen oma meelisvaldkonna leidnud, siis rahatus maailmas võiksin tasu saada ka mangodes ja banaanides.

Soovid kasulikke artikleid ja uudiseid mugavalt oma kirjakasti?

Liitu uudiskirjaga:

Brandemi uudiskiri lubab Sul olla esimesena kursis tööandja turundus- ja värbamisalaste uudistega Eestist ja mujalt. Samuti jõuavad Sinuni kasulikud materjalid, sh e-raamatud, ning Eesti suurima tööjõuturu- ja palgauuringu tulemused.